Nieuws

Een DN als cadeau

Doe een DN-abonnement cadeau!9 oktober 2024 – De cadeau-maand komt eraan en dat is tevens de maand waarin het abonnementsgeld betaald moet worden. Wees eerlijk, elke keer dat Diatonisch Nieuwsblad op de mat valt is een cadeautje. Heerlijk om te ontvangen en het geld dubbel en dwars waard.

Zo’n DN-abonnement kun je ook aan iemand cadeau doen. Daar maak je vrienden mee, want het is heerlijk om te krijgen én heerlijk om te geven. Meldt aan de abonnementenadministratie dat het om een cadeau-abonnement gaat dat wat jou als cadeaugever betreft na een jaar stopt (of niet). De gelukkige ontvanger geniet dan in 2025 van vier nummers en kan volgend jaar zelf het abonnement verlengen.
Een cadeau-abonnement kun je via Abonneren en bestellen aanmelden.

Jeanet de Jong

Nieuw nummer en nieuwe redactie

11 september 2024 – Nummer 150 van Diatonisch Nieuws is inmiddels bij de meeste abonnees op de mat beland. Een nummer, samengesteld onder nieuwe redactie, dat weer bijzonder de moeite waard is. Met onder meer een foto met daarop alle redactieleden, zowel de scheidende als de nieuwe.

Het is altijd fantastisch om te zien dat mensen hun vrije tijd in het blad willen steken en als je dat vele jaren hebt gedaan is het ook wel weer eens tijd voor wat anders. Gelukkig reageerden er gegadigden op de oproep van hoofdredacteur Jan Kamphuis. De nieuwe redactieleden, je komt ze tegen op bladzijde 2 van DN 150, zijn inmiddels ingewerkt en gaan er met enthousiasme tegenaan.

Je kunt de redactie helpen door evenementen, cursussen, workshops en mooie informatie over de trekharmonica, mondharmonica, bandoneon en concertina door te spelen. De deadline voor het eerste nummer van 2025 is 15 januari. Stuur het naar redactie@diatonischnieuwsblad.nl en we maken er samen wat moois van.

Jeanet de Jong

DN bestaat 40 jaar!

Het Diatonisch Nieuwsblad bestaat 40 jaar. Daarom verscheen ons speciale dubbeldikke jubileumnummer in maart 2024. Boordevol interviews, achtergrondartikelen, foto’s van vroeger en bladmuziek met 18 populaire meezingers!

Tekening: Auke Eringa

Lees het nieuwe nummer van DN

DN 149 is verschenen en staat weer boordevol interessante artikelen!