Nieuws

Extra optredens en workshops november

 

14 november 20.30 uur The Samurai in de Oosterpoort Groningen.

Met Markku Lepistö (Finland) op trekharmonica; Riccardo Tesi (Italië) op  organetto; Simone Bottasso (Italië) op organetto; Dave Munnelly (Ierland) op button accordian; Kepa Junkera (Baskenland) op trikitixa. Prijs 18 euro.

18-19 november Ierse concertina Jack Talty workshop.

 

18 en 23 november Pasión. Jacqueline Edeling (bandoneon) met strijkorkest ‘De Haagse Beek’.

Genk 18 november en 23 november Leusden. Reserveren via https://www.metamorfosia.be/pasion/index.html. Zie deze Impressie.

 

29 september Andrea Capezzuoli e Compagnia in Medemblik

De Trekzakvereniging West-Friesland organiseert een speciale muziekavond met het trio Andrea Capezzuoli e Compagnia. Met Jacopo Ventura op gitaar, Milo Molteni op viool en Andrea Capezzuoli op trekharmonica en hij doet ook het betere Quebec-voetenwerk.

Muziekcafé Brakeboer, Oosterhaven 30, 1671 AB Medemblik, vanaf 20 uur.

Vrij entree. Info via diatoblik@live.nl.

28 september intiem luisterconcert Andrea Cappezzuoli & band in Nijmegen.

Intiem luisterconcert, slechts 40 kaartjes beschikbaar!

Jacopo Ventura  op gitaar, Milo Molteni op viool en Andrea Capezzuoli op trekharmonica en hij doet ook het betere Quebec-voetenwerk.

Locatie: kelder de Genegenheid onder De Hemel, Franseplaats 1 Nijmegen.

Start om 21 uur.

Kaartjes à € 12,50 vanaf 6 september te koop op woensdagavond in de Genegenheid onder De Hemel, Franseplaats 1 Nijmegen, of via genegenheid@upcmail.nl.

18-19 november workshop Ierse concertina Jack Talty

Op 18 en 19 november geeft Jack Talty (co. Clare) net als vorig jaar een workshop Ierse concertina. Deze workshop is voor de anglo-concertina-spelers en zal zich richten op techniek en het uitbreiden van repertoire.

Meer informatie over locatie, tijden en kosten kun je binnenkort vinden op https://www.irishtradmusic.nl/concertina-workshop-november-2017.

Meer info via e-mail kun je opvragen bij martin@irishtradmusic.nl.